Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sistem automatizare case inteligente Loxone
3200 lei
Brand
Case Smart
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Solutii pentru automatizare completa: iluminat, incalzire, umbrire, alarma, muzica, acces, sauna. Sistemele comercializate sunt este potrivite pentru orice tip de cladire: case, birouri, restaurante, hoteluri. Pentru apartamente. Pentru birouri. Sisteme cu auto-invatare. Accesibil. Rapid, convenabil.

OptiX Security este Integrator Certificat pentru produsele Loxone - automatizari case inteligente: https://optix.ro/casa-inteligenta-loxone

Cel mai mare avantaj al sistemelor #Loxone este ca puteti alege ceea ce doriti sa automatizati. Puteti opta numai pentru automatizarea sistemului de iluminat sau controlul incalzirii iar daca doriti puteti forma un sistem complex pentru intreaga casa.

Loxone va ofera o solutie completa pentru controlul sistemului de iluminat, reglarea temperaturii (incalzirii si racirii), sistemul de securitate (alarma si supraveghere video), umbrirea casei, sistemului multimedia, sistemul Welness (sauna si piscina), un sistem care functioneaza optim, cost-eficient si automat.
Datorita interactiunii intre unitatile diferite ale sistemului, locuinta dumneavoastra va deveni mai sigura, confortabila si eficienta din punct de vedere energetic.

Loxone invata si controleaza sarcinile din jurul unei case inteligente intr-un mod automat. Invata cat timp este nevoie pentru a incalzi casa in conditiile meteorologice; detecteaza cand sa coboare sau sa traga jaluzelele pentru a mentine temperatura optima; recunoaste cand sa castige energie din lumina soarelui; stie cat de multa lumina este necesara pentru a ilumina casa pe langa lumina soarelui ; evalueaza utilizarea energiei solare utilizand cel mai economic mod: dupa evaluarea datelor primite din sursele sistemului, acesta efectueaza si memoreaza automat sarcinile.

Dispozitivele Loxone pot fi instalate in orice moment. La momentul constructiei, este posibil pre-instalarea cablajului necesar, la fel si dispozitivele Loxone Air pot fi montate oricand, deoarece comunica wireless, oferind acelasi nivel de cunoastere si calitate ca si dispozitivele Loxone cu cablu. Acestea reprezinta o solutie rapida, convenabila si accesibila pentru post-implementarea si extinderea locuintelor inteligente.
Din Gura in Gura